fbpx

LASERI

Uređaji nove generacije, švajcarski standard kvaliteta

Royal Beauty koristi sertifikovane švajcarske lasere nove generacije za uklanjanje dlaka, tetovaža, fleka i masnih naslaga, kao i najsavremenije laserske tehnologije za topljenje masnoće, stimulisanje rasta mišića, dubinsko čišćenje lica i carbon peeling. U našem salonu laserski tretmani su bezbjedni i efikasni, jer ih sprovodi medicinsko osoblje sa radnim iskustvom, obučeno i sertifikovano za korišćenje terapeutskih laserskih uređaja.

Diodni laser

Diodni laser sa 3 talasne dužine

Naš Diodni laser sa 3 talasne dužine je profesionalni uređaj nove generacije za efikasno, trajno, bezbolno i bezbjedno lasersko uklanjanje dlaka sa lica i tijela. Siguran je u primjeni na svim tipovima kože i ne uzrokuje nikakve neželjene pojave. S obzirom na 3 talasne dužine, od 755 nm, 808 nm i 1064 nm, efikasan je u trajnoj eliminaciji svijetlih i tamnih dlaka na različitim bojama kože. Tokom tretmana, laserski zrak u djeliću sekunde prolazi kroz površinu kože i ciljano dopire do korijena dlake. Tu pigment u folikuli dlake apsorbuje svjetlost i toplotu, dlaka i njen korijen se zagrijavaju i na kraju gube svoju regenerativnu sposobnost bez ikakvog oštećenja okolnog tkiva. Prije početka samog tretmana, u uređaj se unose svi neophodni parametri. Podaci se unose preko LCD displeja osjetljivog na dodir, putem kojeg se vrši i kompletno upravljanje laserskim uređajem.

Pico laser

Pico laser

Pico laser nove generacije koji koristimo u našem salonu je visokotehnološki uređaj za efikasno, neinvazivno, bezbjedno i bezbolno uklanjanje tetovaža, sunčanih pjega, hiperpigmentacija, trajnog make-upa i raznih fleka koje se mogu pojaviti na koži. Emituje ultrakratke impulse (trilioniti dio sekunde), koji pod velikim pritiskom pogađaju čestice melanina i pretvaraju ih u sićušnu prašinu. Ta melaninska prašina se potom izbacuje iz organizma prirodnim putem. Naš Pico laser brzo i efikasno djeluje na pigment boje uklanjajući na koži neželjene pojave i tragove koji se mogu javiti djelovanjem sunčevog zračenja. Odlične rezultate pruža i u tretiranju ožiljaka od akni, uklanjanju mitisera, staračkih plakova i pjega, mrlja na koži nastalih od opekotina i sl. Svi parametri neophodni za siguran i efikasan tretman se unose preko LCD displeja osjetljivog na dodir, putem kojeg se vrši i kompletno upravljanje.

EM-Sculpt

EM-Sculpt koji koristimo u Royal Beauty salonu je moderan i inovativan uređaj koji željenu regiju na tijelu bezbolno tretira elektromagnetnom energijom visokog intenziteta i tako izaziva jačanje i rast mišića. EM-Sculpt, dakle, koristi tehnologiju fokusiranog elektromagnetnog polja visokog intenziteta (HI-EMT) za izazivanje kratkih naleta snažnih mišićnih kontrakcija koje dovode do povećane gustoće mišića, njihove bolje definicije i poboljšanog tonusa. Neinvazivni HI-EMT postupak izaziva snažne kontrakcije mišića koje se ne mogu postići voljnim kontrakcijama. Pored jačanja i oblikovanja mišića, tretmani EM-Sculpt uređajem mogu biti ključni okidač i za gubitak viška masnoća, i to prvenstveno zahvaljujući moćnoj HI-EMT tehnologiji. Razbijenih masnoća tijelo se oslobađa vlastitim metaboličkim procesima. EM-Sculpt tretmani su nevjerovatno efikasni, apsolutno bezbjedni i bezbolni.

Hydra royal

Hydra facial

Hydra facial je multifunkcionalna hidromašina za njegu lica vakuumskim i usisnim režimom rada, koji se sprovode kroz inteligentno kontrolisan proces sa parametrima unesenim putem displeja od 10.4 inča, osjetljivog na dodir. S programima za čišćenje lica i protiv starenja, Hydra facial uređaj nudi mnogobrojna efikasna rješenja. Dubinsko čišćenje kože i začepljenih pora, tretiranje upaljenih akni, eliminacija mitisera i drugih nečistoća sa lica rješavaju se u kratkom roku. Hydra facial tretmani poboljšavaju dubinsko apsorbovanje hranljivih tvari kojima se lice tretira i koji su neophodni za zdrav izgled kože. Hydra facial, takođe, učvršćuje kožu, čini je glatkom, hidriranom i daje joj balansiranu, optimalnu teksturu. Tretmani našom multifunkcionalnom hidromašinom su efikasni, neinvazivni i bezbolni i čine kožu lica otpornijom na starenje.

Cryo royal

Cryo Royal - Kriolipoliza

Kriolipoliza znači uništavanje masnoća hlađenjem, a Cryo Royal uređaj pomoću kojeg se takvi rezultati postižu opremljen je najsavremenijim tehnologijama za bezbjedno, trajno, neinvazivno i bezbolno uklanjanje viška masnih naslaga kod žena i muškaraca. Masnoće sadržane u masnim ćelijama tretiraju se uz pomoć Kryo Royal uređaja za kriolipolizu koji precizno usmjerenim hlađenjem na tretiranoj regiji izaziva kristalizaciju masti. Na taj način se indukuje lipoliza, odnosno razbijanje masnih ćelija što dovodi i do željenog smanjenja tjelesne masti bez oštećenja drugih tkiva. Drugim riječima, tehnologijom vakuuma i hlađenja, na tretiranom dijelu masne ćelije se smrzavaju i odumiru, da bi u narednim danima iz organizma bile odstranjene prirodnim metaboličkim procesima. Za razliku od liposukcije koja je invazivna i bolna, kriolipoliza sigurno, efikasno i bezbolno uklanja masne naslage sa stomaka, kukova, struka, zadnjice, butina, podbratka, ruku…

Aparatura za limfnu drenažu

Limfna drenaža je dobro uhodana i klinički dokazana terapijska metoda koja daje brze i vidljive rezultate. Royal uređaji za limfnu drenažu temelje se na nekoliko principa rada od kojih je najznačajniji proces vakuumske estetske terapije koji pospješuje prirodnu cirkulaciju limfe kroz tijelo. Podvrgavanje tretmanima u kojima se koristi Royal aparatura za limfnu drenažu doprinosi gubitku viška kilograma, detoksikaciji organizma, opuštanju tijela i poboljšanju opšteg stanja. Aparaturom se upravlja putem LCD displeja osjetljivog na dodir, a pored vakuumske terapije primjenjuju se i metodi dekompresije, ciklična kompresijska terapija s kotrljajućim čeličnim kuglicama, stimulacija akupunkturnih tačaka i druge vrste limfne drenaže. Tretmani su izuzetno efikasni, bezbolni i bezbjedni.