fbpx

Ako ste ovih dana planirali neki od tretmana lica ili lasersku epilaciju, novogodišnji darovi Royal Beauty salona ljepote će vam se sigurno dopasti. Naime, Royal Beauty Banjaluka je uveo veliki novogodišnji popust na najpopularnije tretmane. Ali ni to nije sve. Pored popusta, Royal Beauty organizuje i nagradnu igru u kojoj će srećni dobitnici dobiti potpuno besplatne tretmane.

Učešće u Nagradnoj igri je jednostavno. Sve što je potrebno jeste da zapratite Instagram stranicu royalbeauty.banjaluka i objavu o Nagradnoj igri lajkujete i podijelite na Story. Srećni dobitnici besplatnih tretmana biće izvučeni 9. januara. Inače, prva nagrada je besplatno lasersko uklanjanje dlačica sa cijelog tijela. Druga nagrada je besplatan EM-Sculpt tretman jačanja mišića i uklanjanja masnih naslaga sa jedne zone. Treća nagrada je besplatan tretman kriolipolize, odnosno uklanjanje masnih naslaga na jednoj tjelesnoj regiji. Vjerujemo da vam se novogodišnji darovi Royal Beauty salona ljepote sviđaju i da ćete se pridružiti nagradnoj igri.

Pored nagradne igre, novogodišnji darovi Royal Beauty salona ljepote obuhvataju i veliki popust na najpopularnije tretmane. Tako je lasersko uklanjanje dlačica sa cijelog tijela sa 139 KM sniženo na 99 KM. Na popustu je i kraljevski tretman lica kojem je cijena snižena sa 79 KM na 59 KM. Hydra Royal tretman lica i vrata je umjesto 149 KM sada samo 119 KM. Hydra Royal tretman lica je snižen sa 119 KM na 99 KM.