fbpx

Pristupačne cijene kozmetičkih i medicinskih tretmana privukle su veliko interesovanje građana za usluge Salona ljepote Royal Beauty Banjaluka. Salon je počeo sa radom prije nepunih mjesec dana u Ulici Boška Tošića 17 pod Starčevicom. Zainteresovani za pojedine tretmane najčešće provjeravaju da li su cijene usluga zaista tako povoljne kako je to navedeno u cjenovniku. Neki su pomislili da je riječ o promotivnim, privremeno sniženim cijenama kojima se obilježava početak rada salona.

Da ubuduće ne bi dolazilo do sličnih nedoumica, Royal Beauty Banjaluka i ovim putem želi da istakne ključne elemente u vezi svoje poslovne politike. Royal Beauty je, dakle, međunarodni brend čiji su saloni ljepote prisutni u 36 zemalja. Nastao je na ideji da dostupnost stručne njege u cilju zdravlja i ljepote ljudi u 21. vijeku ne smije biti samo privilegija bogatih. Pristupačne cijene kozmetičkih i medicinskih tretmana jedan su od najznačajnijih elemenata u poslovanju Royal Beauty salona ljepote.

Globalna prepoznatljivost brenda građena je na visokom švajcarskom standardu kvaliteta u pružanju usluga. Trajno opredjeljenje je da Royal Beauty saloni ljepote budu pristupačni svima koji osjete potrebu za dodatnom njegom tijela. Cijene usluga Royal Beauty salona ljepote u Banjaluci formirane su u skladu sa globalnom politikom brenda i zato su prilagođene domaćem standardu stanovništva.

Drugim riječima, profesionalne usluge Royal Beauty salona u Banjaluci, koji takođe ispunjava visoke švajcarske standarde kvaliteta, pristupačne su manje-više svima. Pristupačne cijene su jedno od glavnih obilježja Royal Beauty salona ljepote, gdje god da se oni nalaze. Pored pristupačnosti, cijene svih tretmana su transparentne, tako da je cjenovnik svima dostupan na uvid na web sajtu salona royalbeauty.ba.