fbpx

Nakon svečanog otvaranja proteklog vikenda, Salon ljepote Royal Beauty Banjaluka počeo je u ponedjeljak, 29. novembra, sa redovnim radom. Salon se nalazi pod Starčevicom, u Ulici Boška Tošića 17. Radnim danima otvoren je od 8 do 18, a subotom od 8 do 15 časova. Poslije višemjesečnih priprema i uređenja prostora, salon je potpuno opremljen za pružanje cijelog spektra medicinsko-kozmetičkih tretmana. Usluge obuhvataju kompletnu stručnu njegu tijela žena i muškaraca i prate savremene svjetske trendove u ovoj oblasti.

Otvaranje Royal Beauty salona ljepote izazvalo je veliko interesovanje Banjalučanki i Banjalučana. Mnogi su se već raspitivali za limfnu drenažu, mogućnosti EM-Sculpt tretmana i efikasnost kriolipolize. Druge je zanimalo kako se izvodi Hydra Royal tretman dubinskog čišćenja lica i sl. Za sve koji su se zanimali za određene tretmane, sada su im na raspolaganju sve usluge Salona ljepote Royal Beauty Banjaluka. Za zakazivanje termina otvoren je broj telefona 051/265-400. Termin može da se zakaže i na licu mjesta ili putem web sajta salona www.royalbeauty.ba.

Cilj Royal Beauty salona je da bude dostupan i pristupačan svima koji osjete da im je neophodna dodatna njega tijela. Uz duboko razumijevanje svih potreba klijenata, Royal Beauty će uvijek nastojati da pruži najbolje rješenje. To je garancija da ćete iz salona izaći zadovoljni, vedri, raspoloženi, opušteni i puni samopouzdanja. Misija Royal Beauty salona je da uvijek bude na usluzi i od pomoći svima koji drže do svog zdravlja i zdravog prirodnog izgleda. S tim u vezi, Royal Beauty je kreirao paket usluga koje obuhvataju sljedeće tretmane: