fbpx
Svečano otvaranje Royal Beauty salona ljepote u Banjaluci, u Ulici Boška Tošića 17, dogodiće se u nedjelju, 28. novembra. Dan kasnije, salon napokon počinje sa redovnim radom. Poslije višemjesečnih priprema i uređenja prostora, salon je potpuno opremljen za pružanje cijelog spektra medicinsko-kozmetičkih usluga. Usluge obuhvataju kompletnu stručnu njegu tijela žena i muškaraca i prate savremene svjetske trendove u ovoj oblasti.
Sve je, dakle, spremno da Royal Beauty, koji je osmišljen i oblikovan po idejama i iskustvima iz najmodernijih svjetskih salona ljepote, svoja vrata otvori i u Banjaluci. Otvaranje je planirano malom svečanošću na kojoj će biti predstavljen prostrani salon, specijalno uređen i opremljen za pružanje raznovrsnih kozmetičkih i laserskih tretmana kao i raznih tipova masaža. Već narednog dana, Royal Beauty Banjaluka počinje sa redvnim radom i biće na usluzi prvim klijentima.
U Royal Beauty salonu ljepote u Banjaluci očekuju vas kraljevski tretmani za vaše blistavo samopouzdanje. Rad salona temelji se na visokoj stručnosti zaposlenih, te korišćenju najsavremenijih laserskih i drugih uređaja švajcarskog standarda kvlaiteta. U prijatnom i opuštajućem ambijentu velikog salona, opremljenog najmodernijom opremom i Swiss Laser uređajima, sve je prilagođeno uživanju klijenata u svakoj vrsti tretmana.
Cilj Royal Beauty salona ljepote u Banjaluci je da bude dostupan i pristupačan svima koji osjete da im je neophodna dodatna njega tijela. Uz duboko razumijevanje svih potreba klijenata, Royal Beauty će uvijek nastojati da pruži najbolje rješenje, kako biste iz salona izašli zadovoljni, vedri, raspoloženi, opušteni i puni samopouzdanja. Misija Royal Beauty salona je da uvijek bude na usluzi i od pomoći svima koji drže do svog zdravlja i zdravog prirodnog izgleda. S tim u vezi, Royal Beauty je kreirao paket usluga koje obuhvataju sljedeće tretmane:

Epilacija diodnim laserom – trajno uklanjanje dlaka

Želite brzo, efikasno i trajno uklanjanje neželjenih dlaka na licu, stomaku, nogama, intimnoj zoni ili nekom drugom dijelu tijela? U tom slučaju, laserska epilacija sertifikovanim švajcarskim diodnim laserom posljednje generacije je najbolje, ujedno i bezbolno rješenje.

Kriolipoliza – uklanjanje masnih naslaga

Kriolipoliza je danas u svijetu najsavremenija tehnologija bezbjednog i trajnog, neinvazivnog i bezbolnog uklanjanja viška masnih naslaga kod žena i muškaraca. To su obično one lokalizovane vrste tvrdokornih masnih naslaga koje se najčešće ne mogu eliminisati ni vježbanjem, ni prilagođenom ishranom. Za razliku od liposukcije koja je invazivna i bolna, kriolipoliza sigurno, efikasno i bezbolno uklanja masne naslage sa stomaka, kukova, struka, zadnjice, butina, podbratka, ruku…

EM-Sculpt – stimuliše rast mišića i topi masnoću

EM-Sculpt predstavlja najnoviji senzacionalni uspjeh u primjeni novih tehnologija čiji su rezultati na granici nevjerovatnih. Riječ je o modernom i inovativnom uređaju koji željenu regiju na tijelu bezbolno tretira elektromagnetnom energijom visokog intenziteta i tako izaziva jačanje i rast mišića. Pozitivan propratni efekat kod ove vrste tretmana je i taj što EM-Sculpt istovremeno uzrokuje topljenje viška masti na tretiranoj regiji.

Hydra Royal – dubinsko čišćenje lica

Hydra Royal je kompleksni tretman lica koji počinje detaljnom pripremom kože za finalno dubinsko čišćenje. U posebne prednosti ovog sofisticiranog, neinvazivnog i brzog tretmana ubrajaju se najtemeljnije čišćenje, hidratacija, osvježavanje i podmlađivanje lica.

Pico laser – uklanjanje tetovaža, fleka, carbon peeling

Pico laser nove generacije je najmoćniji uređaj na svjetskom tržištu za efikasno uklanjanje tetovaža, sunčanih pjega, hiperpigmentacija, trajnog make-upa i raznih fleka koje se mogu pojaviti na koži. Pico laser brzo i efikasno djeluje na pigment boje uklanjajući na koži neželjene pojave i tragove.

Hemijski piling

Hemijski piling je medicinsko-kozmetički tretman liječenja kože od akni, kao i uklanjanja ožiljaka, bora i hiperpigmentacijskih mrlja. Ujedno osvježava kožu lica čineći je svježijom, zdravijom, blistavijom i ljepšom.

Dermapen tretman

Medicinsko-kozmetički tretman koji se izvodi dermapen aparatom nove generacije i uz prateće hranljive koktele za kožu, jedan je od najefikasnijih za revitalizovanje i podmlađivanje lica. Dermapen je toliko efikasan da otklanja i neke od najteže rješivih problema koji se javljaju na koži, kao što su akne ili ožiljci koji ostanu poslije njih.

Tretmani lica

Cilj svakog metoda čišćenja lica je otvoriti i osloboditi začepljene pore kako se u njima ne bi stvarali mitiseri i druge nečistoće koje narušavaju dobar izgled i svježinu kože. Zavisno od tipa kože, stepena začepljenosti pora, veličine i oblika mitisera i drugih faktora, određuje se najefikasniji metod čišćenja lica, a po potrebi i kombinacija više metoda.

Manikir / Pedikir

Za njegu ruku i stopala u Royal Beauty salonu primjenjuju se najsavremenije i najefikasnije tehnike manikure i pedikure. Koriste se gelovi i gel lakovi za nokte najkvalitetnijih svjetskih proizvođača. Manikir tretmani obuhvataju kompletnu njegu šaka, njihovu masažu, te sređivanje, oblikovanje i njegu noktiju, kao i eventualne korekcije na njima. Pedikir tretmani obuhvataju kompletnu njegu stopala, uključujući i njihovu masažu, kao i kompletno sređivanje noktiju na nožnim prstima.

Masaže

Pored ultrapopularne relax masaže, u Royal Beauty salonu na raspolaganju su vam i razne medicinske masaže, klasična masaža, anticelulitna masaža i druge. Svaka vrsta masaže odvija se u savršeno udobnom i ugodnom ambijentu Royal Beauty salona ljepote.