fbpx

Dodjeljivanjem statusa VIP klijent, Salon ljeopote Royal Beauty Banjaluka odlučio je da trajno nagradi vjernost svojih redovnih posjetilaca. Nagrada za vjernost je trajnih 15% popusta za sve VIP klijente Royal Beauty salona ljepote.

VIP klijent postaje svako ko periodično koristi usluge Royal Beauty salona. Sve što treba je da klijent salonu dobrovoljno ostavi svoje ime i prezime, mjesto u kojem živi, e-mail i kontakt telefon. Na taj način Royal Beauty dobija mogućnost da VIP klijente ima u evidenciji na osnovu koje ostvaruju svoj povlašćeni status. Pored toga, ostavljenim kontakt podacima klijenti obezbjeđuju primanje ekskluzivnih obavještenja o drugim pogodnostima ili akcijama Salona ljepote.

VIP status se stiče korišćenjem usluga salona Royal Beauty Banjaluka najmanje 6 puta godišnje. Budući da je Royal Beauty Banjaluka nedavno počeo sa radom, VIP status ostvaruju klijenti koji su do sada najmanje 3 puta koristili usluge salona. VIP status se gubi ako klijent ne posjeti salon 6 mjeseci. U dogledno vrijeme, svaki VIP klijent će dobiti specijalno izrađene VIP kartice. Na osnovu tih kartica moći će ubuduće da ostvaruje popust na sve usluge Salona ljepote Royal Beauty Banjaluka.

Vrijednost VIP statusa u Royal Beauty salonu

Inače, Royal Beauty je međunarodni brend čiji su saloni ljepote prisutni u 36 zemalja. Nastao je na ideji da dostupnost stručne njege u cilju zdravlja i ljepote ljudi u 21. vijeku ne smije biti samo privilegija bogatih. Pristupačne cijene kozmetičkih i medicinskih tretmana jedan su od najznačajnijih elemenata u poslovanju Royal Beauty salona ljepote. VIP klijent je status koji Royal Beauty dodjeljuje kao najviši oblik zahvalnosti klijentima za ukazano povjerenje.

Globalna prepoznatljivost brenda građena je na visokom švajcarskom standardu kvaliteta u pružanju usluga. Trajno opredjeljenje je da Royal Beauty saloni ljepote budu pristupačni svima koji osjete potrebu za dodatnom njegom tijela. Cijene usluga Royal Beauty salona ljepote u Banjaluci formirane su u skladu sa globalnom politikom brenda i zato su prilagođene domaćem standardu stanovništva.

Profesionalne usluge Royal Beauty salona u Banjaluci, koji takođe ispunjava visoke švajcarske standarde kvaliteta, pristupačne su manje-više svima. Pristupačne cijene su jedno od glavnih obilježja Royal Beauty salona ljepote, gdje god da se oni nalaze. Pored pristupačnosti, cijene svih tretmana su transparentne, tako da je cjenovnik svima dostupan na uvid na web sajtu salona royalbeauty.ba. VIP klijent, dakle, ostvaruje 15% popusta na cijene svih usluga navedenih u cjenovniku.