fbpx

Nije više neka tajna da je laserska epilacija spas za tijelo. Međutim, da li ste znali da je diodni laser i mnogo prijatniji od konvencionalnih metoda? Tretiranje voskom je neprijatno i bolno. Korištenje raznih priručnih uređaja može da iziritira kožu ili izazove urastanje dlaka i upale. Kod laserske epilacije diodnim laserom, koža je prosto bolje zaštićena.

Diodni laser pruža najveću sigurnost i postiže odlične rezultate. Tokom tretmana diodnim laserom osjetićete prijatnu toplinu i tek blago čupkanje. Epilacija diodnim laserom je najbolje, ujedno i najefikasnije rješenje u oslobađanju tijela od neželjenih dlačica. Ova efikasna, neinvazivna metoda, danas je prvi i najkvalitetniji izbor savremenih žena i muškaraca.

Diodni laser konstruisan je tako da odvodi toplotu i hladi tretirani dio kože, pa je tretman bezbolan i ne ugrožva vam komfor. Trajanje samog tretmana zavisi od veličine površine koja se tretira. Broj ponavljanja tretmana zavisi od tipa kože, jačine i boje dlake, kao i od zone tijela koja se tretira.

Koliko je tretmana potrebno za efikasnu epilaciju

U praksi se pokazalo da se rezultati diodnim laserom postižu na 5 do 10 seansi. Kod jače i gušće dlake potrebno je uraditi i do 15 tretmana diodnim laserom, ali rezultat neće izostati. Dakle, ako želite brzo, efikasno, trajno i savršeno bezbjedno uklanjanje neželjenih dlaka na licu, stomaku, nogama, intimnoj zoni ili nekom drugom dijelu tijela, birajte tretmane diodnim laserom.

U Salonu ljepote Royal Beauty Banjaluka koriste se diodni laseri nove generacije i švajcarskog standarda kvaliteta. Diodni laser sa 3 talasne dužine je profesionalni uređaj nove generacije za efikasno, trajno, bezbolno i bezbjedno lasersko uklanjanje dlaka sa lica i tijela. Siguran je u primjeni na svim tipovima kože i ne uzrokuje nikakve neželjene pojave. S obzirom na 3 talasne dužine, od 755 nm, 808 nm i 1064 nm, efikasan je u trajnoj eliminaciji svijetlih i tamnih dlaka na različitim bojama kože.

Tokom tretmana, laserski zrak u djeliću sekunde prolazi kroz površinu kože i ciljano dopire do korijena dlake. Tu pigment u folikuli dlake apsorbuje svjetlost i toplotu. Dlaka i njen korijen se zagrijavaju i na kraju gube svoju regenerativnu sposobnost bez ikakvog oštećenja okolnog tkiva. Prije početka samog tretmana, u uređaj se unose svi neophodni parametri. Podaci se unose preko LCD displeja osjetljivog na dodir, putem kojeg se vrši i kompletno upravljanje laserskim uređajem.